Gökgöl Şehit Mahir Emen İlkokulu

Vizyon: Yüksek standartlarda temel eğitim hizmetlerini zorunlu eğitim çağındaki her çocuğa fırsat ve imkân eşitliği temelinde sunan kamu hizmet birimi olmak.

Misyon: Zorunlu eğitim çağındaki bütün çocukları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak amacıyla, nitelikli eğitimi sağlamaya yönelik, okulların kendi politika ve stratejilerini geliştirmelerine fırsatlar sunan ve gerekli koşulları sağlayan hizmet birimidir.

Başarılar: 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Asarcık Futsal Birincisi, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Kavak Milli Eğitim Müdürlüğü Satranç Turnuvası Dördüncüsü

Lojman: 1 - LOJMAN KULLANILABİLİR DURUMDADIR.
Servis Bilgisi: Okula 3 adet öğrenci serivisi ile köylerden öğrenci taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futsal, Satranç, Basketbol, Voleybol, Badminton
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminde 6 adet okul içi proje faaliyeti yürütülmektedir.

WEB - https://gokgolilkokulu55.meb.k12.tr

Adres - Gökgöl Köyü/Asarcık/Samsun

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - İlçe merkezine takribi 3 km mesafede 50 hane haneli GÖKGÖL MAHALLESİ sınırları içerisinde yer almaktadır.

Adres - Gökgöl Köyü/Asarcık/Samsun

Ulaşım İlçemiz ve okulumuz öğretmenleri genel olarak SAMSUN il merkezinden çeşitli servislerle ve kendi araçları ile geliş gidiş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 3 KM, İL MERKEZİNE 70KM DİR